Midagi Hingele
“See raamat on minu vahetu tunnetus Eestimaast läbi töö ja juhtumiste. Jutustus külluslikest Eesti köögi maitsetest, eestlase meelelaadist ja tugevast sidemest siinse maa ning loodusega.”
“This book is my personal take on Estonia, a sentiment that has grown through experience and events; a story of the plentiful and unique flavours of Estonian cuisine. It’s a book about the mindset of my countrymen and our strong bond with our land and nature.”
– Peeter Pihel
“Ta on täielikult kohal, siin ja praegu… ta esindab Eesti kööki, vaba ja iseseisvat, mis austab juuri ja kohalikku küllust. Kööki, mis on väga puhas.”
“He is fully present … he is the face of Estonian cuisine, free and independent. Honouring history and local richness. A cuisine of great purity. ”
– Alexandre Couillon, La Marine
“Peeter on üks säravaimaid Eesti kokkasid, keda ma olen kohanud! Tema esimene raamat on tähendusrikas lugu Eestist – läbi heade maitsete ja kordumatute inimeste.”
“Peeter is one of the brightest Estonian chefs I have met! His first book is a fascinating insight into Estonia – through its great food and unique people. ”
– Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet